Diensten

Interim management

Concourse Financial Recruitment brengt interim professionals in contact met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij beschikken over een (internationaal) netwerk van ervaren interim managers, met een aantoonbaar track record binnen alle branches en sectoren.vertrouwen, integriteit, passie en professionaliteit.

Border circle

Detachering

De financiële professionals die door Concourse Financial Recruitment worden ingezet zijn allrounders, die hun sporen hebben verdiend binnen dan wel de financiële administratie, Planning & Control of Accountancy. Doorgaans zijn dit opdrachten op tactisch en operationeel niveau waar tijdelijk extra ondersteuning vereist is, zij een waardevolle bijdrage leveren aan implementatieprojecten of simpelweg achterstanden wegwerken.

Border circle

Werving & Selectie

De juiste kandidaat voor uw openstaande positie vinden is geen kunst, maar een vak. Concourse Financial Recruitment beschikt over een netwerk van professionals dat bestaat uit actief en latent zoekenden. Al onze kandidaten zijn al uitgebreid geïnterviewd, zijn de referenties gecheckt en is er een uitgebreide analyse gemaakt op basis van bedrijfscultuur, functie-inhoud, gewenste carrièrestap en sector. Dàt maakt ons slagvaardig om uw vaste functies snel en professioneel in te vullen, zonder onnodig tijdverlies.

Border circle

Jobcoaching

Jouw carrière is een belangrijk onderdeel in je leven en of je nu een ambitieuze starter bent of een gedreven professional in een 2e of 3e fase, iedereen wil het maximale halen uit werk, interesses en privé. Toch gebeurt het vaak dat je het gevoel hebt meegesleurd te worden in je werk, de fut er uit is, geen zin en tijd voor activiteiten buiten het werk of het gevoel hebt dat je de persoonlijke en zakelijke doelstellingen niet kan halen. Concourse Job Coaching helpt je deze doelen te bereiken door een stappenplan te maken aan de hand van een grondig interview, zelfanalyse en wensenlijst. Vele professionals vóór jou hebben hun leven een positieve wending gegeven en keuzes gemaakt o.b.v. wat nou werkelijk belangrijk is. Neem contact op via info@concoursefr.nl of 0252-349857

Border circle